Proefperiode van 30 dagen

Bij EYDA geven we je 30 dagen de tijd om je legging uit te proberen. We begrijpen dat de perfecte pasvorm van groot belang is, daarom kun je de legging testen tijdens je workouts, squats, runs en lifts. Mocht de legging niet voldoen aan je verwachtingen qua comfort en pasvorm, stuur hem dan naar ons retour. Het is echt belangrijk om je comfortabel te voelen tijdens het sporten.

Daarom hebben we hier bij EYDA leggings met verschillende pasvormen ontworpen om maximaal comfort te kunnen bieden voor vrouwen met verschillende lichaamstypes.

Als je een legging van EYDA koopt, bieden we je een retourrecht van 30 dagen om er zeker van te zijn dat je de legging hebt gevonden die bij jouw lichaamstype past.

Mocht je niet tevreden zijn over het draagcomfort, dan kun je de legging wassen en naar ons terugsturen. We zorgen er vervolgens voor dat je deze kunt omruilen voor een ander model met een pasvorm die beter bij je past. Makkelijk en gratis!

Wat moet ik doen?

1. Kies de legging die je wilt. Bekijk hier het assortiment of vind advies in onze gids voor leggings.

2. Train, squat, ren en lift. Je hebt 30 dagen vanaf het moment dat je je legging ontvangt om deze te testen

Als je je legging niet leuk vindt

 1. Neem contact op met onze klantenservice via e-mail hello@eyda.com of telefoon +45 50 70 00 20.
 2. Vermeld je bestelnummer en deel je ervaring met ons.
 3. Na goedkeuring van je omruiling, dien je de legging te wassen volgens de voorgeschreven wasinstructies en deze samen met het verzendlabel, dat je van onze klantenservice ontvangt, naar ons terug te sturen.
 4. Binnen een periode van 7-10 werkdagen wordt de nieuwe legging bij je bezorgd.

Regels voor omruiling of terugbetaling

 • Omruilen voor een ander model legging is gratis binnen de 30-daagse proefperiode.
 • Als je je legging omruilt voor een duurder model, dan betaal je het verschil.
 • Omruilen is alleen mogelijk voor klanten in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Finland, België en Nederland.
 • Je kunt alleen ruilen voor een ander model legging, niet voor hetzelfde model in een nieuwe maat of kleur. Als je hetzelfde model in een andere maat of kleur wilt, bekijk dan alsjeblieft de standaard retourvoorwaarden voordat je het product gebruikt.
 • Een legging die je hebt gebruikt in overeenstemming met de voorwaarden van de proefperiode, moet correct worden gewassen voordat je deze terugstuurt.
 • Was volgens de wasinstructies van het product. Als je de legging niet hebt gedragen, volg dan onze standaard retourvoorwaarden.
 • Van toepassing op alle leggings die zijn gekocht na 1 januari 2023.

   

  Geniet van je workout!