Omruilen van kerstcadeaus

Wil je een kerstcadeau terugsturen? Kerstcadeaus die na 1 november 2023 zijn gekocht, moeten vóór 15 januari 2024 worden geretourneerd. We hebben de retourperiode voor kerstcadeaus die na 1 november zijn gekocht verlengd. Als je het cadeau wilt omruilen, dan heb je twee opties: inwisselen voor een cadeaukaart of retourneren.

Omruilen voor een cadeaukaart

Wil je een andere maat of toch liever een ander EYDA item? Je kunt je cadeau omruilen voor een cadeaukaart, zodat je zelf kunt kiezen wat je wilt. Om te ruilen voor een cadeaukaart, stuur een e-mail naar hello@eyda.nl vóór 15 januari 2024 met de volgende informatie:

  • Bestelnummer
  • De artikelen die je wilt retourneren (de naam kun je vinden op het zip-lock zakje)
  • Het e-mailadres waarop je de cadeaukaart wilt ontvangen

Als het bestelnummer niet bij het kerstcadeau zit, of als je het nummer niet kent, neem dan contact met ons op via hello@eyda.nl.
We gaan meteen voor je aan de slag om je verzoek te verwerken. Binnen 1-3 werkdagen krijg je een bevestigingsmail toegestuurd, met daarbij een retourlabel.
Na ontvangst van je retourzending in ons magazijn duurt de verwerking 7-10 werkdagen. Zodra dit is afgerond, sturen we de cadeaukaart naar het door jou opgegeven e-mailadres.

Klachten

Heb je een klacht? Stuur deze naar hello@eyda.nl. Als je contact met ons opneemt, vermeld dan je bestelnummer en voeg foto's van het artikel toe. Wij zorgen ervoor dat we snel een passende oplossing voor je vinden.