GIFT GUIDE

De kerstperiode nadert en het is tijd om die speciale cadeaus te scoren - voor je dierbaren of gewoon voor jezelf. Ontdek in onze cadeaugids onze handpicked suggesties voor elke categorie, en maak je klaar om te verrassen en verrast te worden. Tijd voor cadeau-inspiratie! 🎁✨

  • Verlengde retourperiode tot 15 januari
  • Gratis bezorging bij aankopen vanaf €75
  • Altijd eenvoudige en kosteloze retournering
  • 30 dagen pasgarantie

Verlengde retourperiode

Alle cadeaus aangekocht tussen 1 november 2023 en 24 december 2023, kunnen tot 15 januari 2024 worden geretourneerd. Indien je een kerstcadeau wilt retourneren, dan kun je kiezen tussen een vergoeding van het volledige aankoopbedrag of een cadeaukaart voor dezelfde waarde. Lees meer over het retourneren of ruilen van kerstcadeaus onderaan deze pagina.


De ontvanger van het cadeau kan het zelf omruilen

We raden aan om de pakbon toe te voegen wanneer je het cadeau inpakt. Op die manier geef je de ontvanger de mogelijkheid om het cadeau om te ruilen zonder jou als gever te moeten betrekken. Slim en gemakkelijk voor alle betrokken partijen


Geef de perfecte legging cadeau

Het uitkiezen van de juiste legging is soms een uitdaging. We bieden diverse pasvormen aan, en daarom hebben we een Gids voor Leggings samengesteld. Beantwoord enkele eenvoudige vragen namens de ontvanger van het cadeau en ontvang onze aanbevelingen voor de best passende legging. Bij twijfel kun je hier onze verschillende leggings vergelijken.


Geef de perfecte sportbeha cadeau

Een sportbeha moet de juiste ondersteuning bieden en passen bij de activiteit die je beoefent. We bieden sportbeha's met lichte, gemiddelde en hoge ondersteuning. Daarom hebben we een Gids voor Sportbeha's gemaakt. Beantwoord een paar eenvoudige vragen namens de ontvanger van het cadeau om het perfecte ondersteuningsniveau te vinden.